Vissen

In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u diverse vismeren, waar u tegen een geringe betaling kunt vissen. Het dichtsbijzijnde vismeer ligt op 3 km van uw vakantiewoning.

     

Igal

In Igal (8 km) vind u een nieuw thermaalbad met openlucht zwembad. Het bad beschikt binnen over 2 grote bassins met thermaalwater van 38 ˚C.
Verder is er een sauna welke voor de badgasten gratis is. Ook kan men zich er laten masseren en bestaat de mogelijkheid voor onderwatermassage.
Buiten zijn er nog 2 grote bekkens met thermaalwater. Voor kinderen zijn er 3 bassins beschikbaar evenals een waterglijbaan.
Een zwembad van 25 mtr. maakt het bad wat gelegen is in een parkachtige omgeving compleet. Op het terrein zijn diverse restaurants aanwezig. In het dorp Igal vindt u diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten.

      

Kaposvár

Kaposvár is de provinciehoofdstad van Somogy en ligt op 20 minuten rijden van uw vakantiewoning.
Een prachtige gezellige stad met vele gezichten en mogelijkheden. U vindt er prachtige gebouwen, een gezellig (autovrij) centrum, bioscoop, theater, diverse winkelcentra en vele gezellige restaurantjes. Ook hier vindt u een zwemparadijs met glijbanen, grotten en thermaalbad.

     

Pécs

Pécs ligt op ongeveer 70 km van uw vakantiewoning. De stad heeft een prachtig oud centrum. In het centrum zijn veel nostalgische winkeltjes. Pécs is een levendige universiteitsstad met prachtige monumenten, gezellige markten en zeer veel historische panden. In het centrum zijn vele gezellige terrasjes te vinden. Interessant is ook de vlooienmarkt op zondag. Dit is een rommelmarkt waar je werkelijk alles kunt kopen. In 2010 was Pécs de culturele hoofdstad van Europa.

     

Balatonmeer

Op ruim een half uur rijden van uw vakantiewoning ligt het Balatonmeer. Hier vindt u diverse gratis stranden en betaalde stranden. De badplaats Siofok is bruisend en heeft een levendig uitgaanscentrum. Ook aan te raden is Balatonlelle en Balatonfoldvar. Er zijn langs de kustlijn diverse restaurantjes. Ook kunt u bij het Balatonmeer paardrijden of een fiets huren en vanuit diverse plaatsen een rondvaart maken over het Balatonmeer. Vanuit Szantod kunt u met een pontje het Balatonmeer oversteken naar Tihany, een prachtig natuurgebied. Of heeft u zin om een dag met een bootje te varen op het Balatonmeer, dan kunt u een electrisch bootje huren waar u geen vaarbewijs voor nodig hebt.

    

Wilt u naar de beroemde paardenshow in Hongarije dan kunt u naar Radpuszta, gelegen op een klein half uur van uw vakantiewoning. U kunt dit ook combineren met een diner en zigeurmuziek. Vanuit dit plaatsje kunt u met paard en wagen een tocht maken door het heuvelachtige gebied bij het Balatonmeer.