Vakantiewoningen "De Arcade" en "De Veranda" zijn beide voorzien van een privézwembad en bekend van het televisieprogramma "Ik vertrek".


Wij zijn Gerard en Liesbeth Vertegaal en in het jaar 2007 geemigreerd naar Hongarije. We hebben meegedaan aan het telelvisieprogramma "Ik vertrek".

Voor onze belevenissen kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=z24t_VV6XPA

Wij hebben zelf vakantiewoning De Arcade en vakantiewoning De Veranda zijn wij beheerders van. Deze woning is van Rene en Lenie van den Bergh.

Deze ruime en luxe vakantiewoningen staan in het rustige dorpje Büssü (ca. 300 inwoners), in dezelfde straat op slechts een loopafstand van 200 meter. Hierdoor zijn de accommodaties ook geschikt voor verblijf van grotere families of vriendengroep.

Büssü bevindt zich tussen de heuvels in de driehoek Kaposvár, Dombovár en Igal, op slechts een half uur rijden van het Balatonmeer en anderhalf uur van Boedapest. Ook in de directe omgeving zijn genoeg leuke uitstapjes te maken voor jong en oud.

De aantrekkingskracht van dit gebied op Nederlanders is hoog. Een lieflijk heuvellandschap, vismeren, een zonnig klimaat en de thermaalbaden hebben al veel Nederlanders verleid in dit gebied hun vakantie door te brengen. Hongarije is een relatief goedkoop vakantieland. Een terrasje pakken of uit eten gaan kost in tegenstelling tot Nederland weinig geld. 

      Vakantiewoning "De Arcade"                                                                         Vakantiewoning "De Veranda"